Verzend informatie

Wij berekenen verzendkosten gebaseerd op het gewicht van de bestelling. 

Orders die zijn besteld (en betaald) voor 15:00 worden dezelfde (werk)dag nog verzonden.

Op Zaterdag zullen orders die voor 12:00 geplaatst zijn verzonden worden. 

Wanneer uw bestelling verzonden wordt met de pakketdienst dan ontvangt u van de vervoerder, waarmee uw order verzonden wordt, een bevestiging met track and trace code. Bij bestellingen die verzonden worden zonder track and trace code ontvangt u hierover een bevestiging van ons per e-mail.


Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij ons pakketpunt. Deze is gevestigd in Almelo, in de Colorhouse aan de Bornsestraat 74. 

Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, selecteer dan 'Afhalen in Almelo - Colorhouse Bornsestraat 74 - Afhalen in winkel'  bij het afrekenen van uw bestelling. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw pakket klaar ligt om afgehaald te worden. Denkt u bij het afhalen aan uw identiteitsbewijs of factuur. 

Wilt u de actuele openingstijden bekijken van de Colorhouse, klikt u dan hier

Het tijdig afhalen van uw bestelling is van groot belang wanneer er kwetsbare producten (planten, levend voer etc.) besteld zijn, wij zijn niet aansprakelijk voor schade/bederven van kwetsbare producten die niet tijdig afgehaald zijn. Hiermee gaat u automatisch akkoord wanneer u een bestelling plaatst.


Orders die geplaatst zijn op Zaterdag , die aquarium planten, levend voer en andere snel bedervende producten bevatten, worden na het weekend verzonden. Met extreme weersomstandigheden zullen wij, om het risico op bederven zo klein mogelijk te houden, uw order op een ander moment verzenden. U wordt bij een eventuele vertraging hiervan op de hoogte gebracht op het door u opgegeven e-mailadres.

Wij leveren onze producten op dit moment alleen in Nederland en België. Mocht u in een ander land wonen en onze producten willen bestellen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via het contact formulier op de website of een e-mail te sturen naar info@aquaproducten.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk informeren over de hoogte van de verzendkosten en/of de eventuele bijkomende kosten.